آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

مقام آوری دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت

تبریک

مقام آوری دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت

در بخش نمایش نامه خوانی

شنبه 23 ارديبهشت 1396
درخشش نام دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در بین تجلیل شدگان مراسم

تبریک

درخشش نام دانشجویان دانشکده تغذیه و علوم غذایی در بین تجلیل شدگان مراسم " ستارگان ادبی" دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مجتبی رضایی دانشجوی کارشناسی علوم تغذیه و مینا میرزانجفی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی

شنبه 23 ارديبهشت 1396
برگزاری جلسه هم اندیشی آموزشی با هدف آشنایی بیشتر با سیستم ارزشیابی فاران و نظام استاد راهنما

برگزاری جلسه هم اندیشی آموزشی با هدف آشنایی بیشتر با سیستم ارزشیابی فاران و نظام استاد راهنما

برگزاری جلسه هم اندیشی در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
کسب عنوان گروه برتر در دهمین جشنواره شهید مطهری توسط گروه آموزشی، بیوشیمی و رژیم درمانی

تبریک به مناسبت

کسب عنوان گروه برتر در دهمین جشنواره شهید مطهری توسط گروه آموزشی، بیوشیمی و رژیم درمانی

گروه برتر

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
تبریک به دکتر بهرام پورقاسم گرگری عضو محترم هیأت علمی گروه بیوشیمی و رژیم درمانی

انتخاب دکتر پورقاسم گرگری به عنوان استاد نمونه در دهمین جشنواره شهید مطهری

تبریک به دکتر بهرام پورقاسم گرگری عضو محترم هیأت علمی گروه بیوشیمی و رژیم درمانی

به مناسبت انتخاب استاد نمونه

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
پیام تبریک دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز معلم

پیام تبریک دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز معلم

روز معلم یادآور شکوه و عظمت زنان و مردان پاکباخته ای است که در طول تاریخ در عرصه ی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته اند...

سه شنبه 12 ارديبهشت 1396
آغاز زمان ارزشیابی اساتید از طریق نرم افزار فاران

قابل توجه دانشجویان گرامی و اعضای محترم هیات علمی

آغاز زمان ارزشیابی اساتید از طریق نرم افزار فاران

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند زمان شروع ارزشیابی از اساتید از مورخه 15 اردیبهشت لغایت 15 خرداد ماه 96 می باشد. از دانشجویان تقاضا میشود با مراجعه به آدرس اینترنتی es.tbzmed.ac.ir نسبت به تکمیل فرمهاي ارزشیابی خود اقدام نمایند.

سه شنبه 12 ارديبهشت 1396
کارگاه آشنایی با اهمیت و روش نوشتن برنامه راهبردی (SP) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

کارگاه آشنایی با اهمیت و روش نوشتن برنامه راهبردی (SP) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

بدلیل استقبال زیاد از کارگاه مذکور مقرر گردید ادامه کارگاه در مورخه 96/02/25 تنها برای شرکت کنندگانی که حضور داشتند تشکیل گردد.

دوشنبه 11 ارديبهشت 1396
برگزاري كارگاه آشنايي با اهميت و روش نوشتن برنامه راهبردي (SP) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

قابل توجه اساتید و دانشجویان .Ph.D

برگزاري كارگاه آشنايي با اهميت و روش نوشتن برنامه راهبردي (SP) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی و با همکاری مركز توسعه و هماهنگي پژوهش دانشگاه (RDCC)

شنبه 9 ارديبهشت 1396
تبریک عید مبعث

تبریک

تبریک عید مبعث

عید مبعث بر مسلیمن جهان مبارک باد.

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396